Acrimo

Hos Tidens Gardiner kan vi hjælpe dig med den rigtige løsning, når du søger efter markiser og Screens til dit hus eller terrasse. Med en overdækning eller afskærmning fra Acrimo sikres du en god kvalitet lige fra valget af materialer til udformningen af den skræddersyede løsning.

 

Løsninger der er gennemtænkt

Vi fører Acrimos Screens, der passer godt til huset med store vinduesfacader. Med Screens kan du reducere varmeindfaldet med 85 %, og selv ved nedrulning har du mulighed for at kigge ud. Screens giver derved huse med god isolering, mulighed for at styre temperaturen i huset så det ikke bliver for varmt. Løsningen er derfor mere fleksibelt end en permanent afskærmning som f.eks. folie på vinduet.

Markiser fra Acrimo kan skræddersyes efter dine ønsker. Materialerne er vedligeholdelsesfrie og dugen fås i et stort udvalg af farver. Du kan ligeledes selv bestemme, om betjeningen skal være med en manuel drejearm eller en motor, der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

 

Afdækning af Østjylland

Vi hjælper Østjylland med at dække af for sol og vind, så bor du i nærheden af Skanderborg, Aarhus, Hammel eller Silkeborg, er vi klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Kontakt os på telefon 22 85 85 37.