Faber

Med produktionen i Odense giver Faber Gardiner dig et dansk produceret mærke med mange års erfaring indenfor indvendig solafskærmning. Med et produkt fra Faber Gardiner er du sikker på god kvalitet og produkter med omtanke.

 

Faber Gardiner giver et moderne alternativ

Selv om firmaet Faber Gardiner har mange års erfaring, er de stadigvæk med først i udviklingen og nytænkningen af nye og moderne produkter.

Faber Gardiner har med hovedsæde i Odense udviklet et nyt produkt kaldet Multishades, der kombinerer det bedste fra rullegardiner og persienner. Multishades består af vævet striber, der har to forskellige tykkelser, hvilket ved forskydningen af disse striber, kan du styre sollyset og indkigget. Derfor er vi også ekstra stolte af at have fået det unikke system til Østjylland.

DUETTE Plisségardiner er en miljøvenlig løsningen, der sikre dit indeklima, reducerer din varmeregning og mindsker CO2 udslippet. Gardinerne er idéelle til alle vinduestyper, og fås i både klassiske og iøjefaldende trendfarver.

 

Har du lyst til at vide mere?

Tidens Gardiner kører rundt, og besøger hele Østjylland. Så selvom du bor i Skanderborg, Aarhus, Hammel eller Silkeborg, er du velkommen til at give et ring, så kommer Gardinbussen ud til dig. Kontakt Tidens Gardiner på telefon 22 85 85 37.