Luxaflex

Hos Tidens Gardiner tilbyder vi dig produkter fra Luxaflex, der fører alt inden for indvending solafskærmning. Med produkter fra Luxaflex er du sikret et moderne og tidssvarende udsmykning af dit hjem, såvel som nogle funktionelle og kvalitetssikre solafskærmninger.

 

Et bredt udvalg af indvending solafskærmning

Luxaflex har klassiske produkter som f.eks. rullegardiner, lamelgardiner, plisségarinder og persienner. Samtidig udvikler og nytænker Luxaflux nye og spændende produkter, der sikrer dit hjem med den bedste solafskærmning. Blandt mange kan nævnes: Silhouette, Facette, Duette.

Silhouette sikrer et stilfuldt og eksklusivt udtryk, til dig som ønsker fleksibilitet og følelsen af luksus i dit hjem. Facette giver dig en kombination af elegance og funktionalitet, hvor gardinet giver et fleksibelt lysstyring gennem to justerbare lag.
Duette Plisségardiner er et energieffektivt gardin, der passer til selv meget store vinduespartier og alle former for vinduestyper.

 

Vi bringer Luxaflex til dig

Vi kommer gerne på besøg hjemme hos dig privat i områder omkring Hammel, Silkeborg til Aarhus eller Skanderborg.
Har du lyst til at høre nærmere omkring de mange spændende produkter, som Luxaflex tilbyder, er du velkommen til at kontakte Tidens Gardiner på telefon 22 85 85 37.