Markiser

Tidens Gardiner laver markiser efter specialmål, monterer dem direkte på murværk eller producer specialbeslag, så markise sidder ordenligt fast. Og der ydes 5 års garanti på alle markiser.

De bedste materialer

Alle vores markiser er lavet af 1. klasses materialer. Stellet er galvaniseret, lavet i aluminium eller lakeret, så det holder i mange år. Motordelene er fra førende europæiske producenter, så stabiliteten er utrolig høj, og der fås vindvogtere, solstyring, timer, vibrabox, samt fjernbetjening med mange kanaler.

Markiser er rigtig mange ting og kan opfylde mange forskellige ønsker og behov. Ønsker man at forlænge sommeren, have skygge på terrassen, afskærmning så man kan se tv om eftermiddagen eller er der problemer med varmen? Markiser beskytter mod sol og regn året rundt og dækker et stort areal, f.eks. en terrasse, atrium, passage og gangstier.

Stort udvalg af markiser

Tidens Gardiner har et stort udvalg af markiser, både til private og erhvervskunder. Skal markisen være åben, halv lukket eller en helkassette. Hvor kan den placeres, er konstruktionen stærk nok til at ”bære” en markise, hvor bred, hvor stort udfald, hvilken farve? Spørgsmål er der mange af. Derfor kommer gardinbussen fra Tidens Gardiner ganske uforpligtende ud for at rådgive dig bedst muligt. Du kan herunder se et stort udvalg af de markiser, som vi har hængt op hos vores kunder.

Hos Tidens Gardiner hjælper vi bl.a. kunder i byer som Galten, Hammel, Aarhus, Skanderborg og Silkeborg, men kommer også gerne rundt i hele Østjylland. Hvis du ønsker at høre mere omkring markiser, står vi klar til at rådgive dig bedst muligt. Ring til os på telefon 22 85 85 37.