Lamelgardiner

Lamelgardiner forener funktionel solbeskyttelse med dekoration og er især flotte i store vinduespartier. De tilfører rummet elegante lodrette linjer og udstråler en helt særlig ro og balance.

Regulering af lysindfald med lameller

Lysindfaldet reguleres ved at dreje på lamellerne, som kan indstilles meget præcist, så kun det ønskede lys lukkes ind. Lamelgardiner er derfor en oplagt løsning til de store åbne vinduespartier, hvilket man finder i mange moderne hjem. Lamelgardiner er også særligt velegnet til vinduer med skrå overkarm, da længden på hver enkelt lamel tilpasses vindueshøjden.

 

Dekorative og funktionelle

Lamelgardinet er som en lysdæmper, der regulerer lysstyrken. Det stramme og enkle design er dekorativt og effektivt. Lamelgardinet egner sig også som rumdeler og kan leveres til næsten alle typer vinduer: Buede (karnap) og trekantede og vinduer med skrå topkarm. Lamellerne fås i bredderne: 63 mm, 89 mm og 127 mm.

 

Tidens Gardiner rådgiver dig

Hos Tidens Gardiner står vi altid klar til at rådgive dig bedst muligt. Gardiner kan være en stor beslutning for mange af vores kunder, og derfor ønsker vi naturligvis at finde den bedste og mest holdbare løsning. Vi kører ofte i byerne Skanderborg, Aarhus, Silkeborg, Hammel og Galten, men hvis du bor i resten af Østjylland, kan vi også sagtens hjælpe dig.