Plisségardiner

Plissegardiner er med en kombination af hygge og stilrent udseende ved at være et af vores mest solgte produkter. Specielt den flyvende plisse, hvor mulighederne er utallige, er populær.

Plissé med enkelt- eller dobbeltvæv

Plissegardiner findes i enkeltvæv og dobbeltvæv, også kaldet duette. Enkeltvævet plissee er den traditionelle plisse, ”mussetrappen”, ”den plisserede lampeskærm” med skarpe ca. 20 mm folder og hul til at snoren, der kører ned til bundlisten. Duettevævet er videreudviklingen af den traditionelle plisse. Her er der to lag stof, hvilket gør, at den er væsentlig mere lysafvisende end enkeltvævet. Snorene til bundlisten i dette produkt, kører imellem de to lag stof og derfor betegner man den som usynlig. I stærk sollys vil snorene dog generere en skygge.

Begge produkter fås, med mørklægningsvæv (plastbelægning på bagsiden). Enkeltvævet slipper dog mere lys ind, da folderne er større og da der er ”hul” i vævet til snoren. Listeformerne til dette produkt er små, diskrete, med plastlås, ”usynlige” beslag og fås i 5 nuancer.

 

Utallige modeller

Plissegardiner fås i utallige modeller, hvor en multi-parkerbar (flyvende plisse) er klart vores mest brugte, den kan skærme af nede fra og op, eller oppefra og ned eller stå parkeret midt på, afhængig af ønske og behov. Desuden kan de laves til trekantede, buede, ovenlys, dreje/kip vinduer og døre med eller uden sidelister. Til døre, skrå- og dreje/kip vinduer kan de også montering med trådstyr, som holder gardinet på plads, når vinduet åbnes.

Vi har tidligere hjulpet kunder i nærheden af Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Hammel og Galten. Så kontakt os på 22 85 85 37, hvis du ønsker at høre mere omkring mulighederne.