Gardinløsninger

Gardinløsninger giver et hyggeligt og personligt snit til boligen. Gardinbussen fra Tidens Gardiner har altid et stort udvalg med fra førende leverandører i Danmark.

I nyere huse med store glasfacader, klinke eller trægulve, giver gardiner en flot kontrast og er med til at skabe en hyggelig atmosfærer og desuden er de med til at give en behagelig akustik. Rullegardiner kombineres ofte med gardiner, hvilket resulterer i at det både er funktionel og visuel hyggeliget.

Kontrasten imellem den rå minimalistiske byggestil, hovedparten af nye huse bliver opført i idag, og de bløde linjer gardiner skaber, giver mange flotte og stemningsfyldte resultater.

Gardiner laves i rigtigt mange former og dækker mange behov og ønsker. Den hyggelige drapering, den faste kappe, de buede romantiske bandoer, eller den lette transparente flagdug, der med sin simple vævning, hænger pænt under alle forhold.

Gardiner i dag er ofte produceret i 75 % polyester og 25 % bomuld eller 100 % polyester, så krympningen er minimal og farven bevares i mange år.