Profil

Mit navn er Ole Basse Munk. Jeg har arbejdet i gardin- og markisebranchen i 20 år og nu været selvstændig i 7½ år. Er uddannet på Handelsfagskolen i Odder, efter endt læretid har jeg kørt med en gardinbus, som sælger/montør hos privat- og erhvervskunder i hele Østjylland.

 

Få besøg af gardinmanden

Tidens Gardiner er godkendt af brancheforeningen Gardinfagmanden, der er en sammenslutning af specieluddannede gardinmontører. Uddannelse og erfaring er et krav for at være en del af Gardinfagmanden, hvilket sikre dig den bedste løsning, når du skal have nyt afskærmning til dit hjem. Vi tilbyder gardiner og løsninger med en håndværksmæssig baggrund, der giver dig top kvalitet og en brugervenlig pris.

Alle forretninger under Gardinfagmanden tilbyder et besøg af deres gardinbus. Beslutningen om nye gardiner tages bedst i hjemmet, og derfor kommer Tidens Gardiner gerne forbi og banker på din dør.

 

Visionen for firmaet er:

  • at samle det bedste fra danske grossister og sætte det sammen til kreative løsninger, dog stadig til konkurrencedygtige priser.
  • at benytte dansk forarbejdede produkter,da disse er både håndværks- og leveringsmæssigt meget stabile.
  • at bidrage med et fagligt kompetent, indlevende og engageret fremmøde. Levere et unikt produkt, der dækker jeres konkrete ønsker og behov, både visuelt og funktionelt.
  • at leverer specielt tilpassede gardin-, solafskærmnings- og markiseløsninger af højeste kvalitet.

Vi har hjemme i Galten, hvorfra vi kører ud til dig. Vi dækker hele Østjylland omkring Aarhus, Hammel, Silkeborg og Skanderborg. Vil du gerne have besøg af Gardinbussen og Gardinmanden, så kontakt Tidens Gardiner på telefon 22 85 85 37.

Ring efter gardinbussen, hvis du vil have: gardiner, lameller, markiser, plissegardiner, rullegardiner eller solafskærmning.