Solafskærmning

Hos Tidens Gardiner laver vi alle vores solafskærmningsprodukter efter specialmål. Produkterne er dansk produceret og er fra de største producenter på det danske marked.

Der findes mange produkter inden for solafskærmning, med både fordele og ulemper. Skal det være den funktionelle plisse, der kan laves i rigtigt mange forskellige varianter. Skal det være det enkle rullegardin, der udfylder funktionen at skærme af for solen, når den er for skarp. Lameller og persienner, der let kan drejes eller kippes, alt efter hvor meget lys eller ind-, udsyn man ønsker.

I denne kategori har vi også fået det ”nye” rullegardin Twist eller Multishade. Produktet er lavet som et rullegardin. Det er vævet i vandrette striber, tyndt og tykt, hvilket giver funktionen af en lamel, bare med vandret strib. Her har man derfor mulighed for at vælge, om man vil lukke helt, delvist eller køre det helt op.

 

Optimer arbejdsklimaet

På en arbejdsplads kan den rette solafskærmning være en nødvendighed. De ansatte kan have svært ved at koncentrere sig, hvis der kommer direkte sollys mod computerskærme, mødelokalet eller i kantinen. Derfor kan vi rådgive omkring de bedste valg, til netop jeres arbejdsplads.


Ring til os

Hos Tidens Gardiner står vi altid klar til at hjælpe. Dette gælder uanset om du bor i Galten, Aarhus, Hammel, Skanderborg, Silkeborg eller i resten af Østjylland. Kontakt os på telefon 22 85 85 37, så hjælper vi dig bedst muligt.